Femrätters med öl

Det händer en hel del saker på ölfronten för undertecknad. Det som tar det mesta av engagemang just nu är den stundande mirkobryggarresan,som ingen förstås har missat att läsa om. En två veckors motorcykelresa, tillsammans med andra mc-, öl- och klättringsfrälsta tokstollar från Norrbotten till MBCC i Köpenhamn och åter till norr med otaliga stopp hos gästvänliga och tillmötesgående ölmänniskor, främst bryggare, men även pub och en butik.

Men mitt i detta planerande dök det plötsligt upp en möjlighet, som inte på något sätt kunde få försakas. Hemma-hos-restaurangen Hos Niskas ville köra en femrätters finmiddag med tillhörande ölpaket och verkar tycka att jag är den rätta att samarbeta med. Så igår hade vi ett första planeringsmöte, med många öl, mycket smaker och massor av idéer.

Ett till, mer slutgiltigt planeringsmöte, är inbokat mot slutet av Januari och själva tillställningen är preliminärspikad (motsägelse?) till lördag 17:e Mars. Grymt kul och inspirerande att få lägga tid och energi på att prata smaker med folk som kan sånt som jag inte kan.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a comment