Att bygga en pub

Huset jag bor i införskaffades för runda sex år sedan. Till huset ingår en del kringbyggnader, bland annat ett timrat garage med en liten biyta i två plan, byggt 1887, som använts till förråd. Jag tänkte redan då att: “Här ska jag bygga en pub”. Det enda jag skapat på projektet sedan dess är att en flaska av varje öl jag druckit på hemmaplan (och några på andra ställen) har sparats och ställts på övervåningen i lokalen. Meningen är att flaskorna ska klä in en av väggarna.

Jag har också hunnit finurla, fundera och tänka rätt mycket på vad som skulle kunna göras och hur, men inte mycket har blivit gjort. För kanske två år sen kom jag på en briljant ide för belysning. Små lampor instoppade i ölflaskor som hänger i taket. När den idén kommits på blev det mycket grunnat på hur det kan lösas men fortfarande inget gjort.

Men så, efter runda två år fick jag ur den berömda tummen och skred till verket. När så lamporna hänger i taket börjar det kännas som att det faktisk kan bli en pub nån gång och den fantastiska idén att blåsa liv i den här gamla bloggen kom. Men det kommer inte bli idel provade öl, som tidigare, utan fokuseras på det långsamma framskridandet av en pub.

This entry was posted in Puben. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s